Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, En Ağır Yükleri Kaldırmakİçin Yeni Nesil i4H SCARA Robot Serisini Piyasaya Sürüyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, En Ağır Yükleri Kaldırmakİçin Yeni Nesil i4H SCARA Robot Serisini Piyasaya Sürüyor

Dayanıklı i4H SCARA robot, 15 kg'a kadar yükleri kaldırabilirve üretim hattına kolay entegrasyon için tasarlandı.

OMRON'un en yeni endüstriyel robotu olan yeni i4H SCARA, üreticilerin insanlara daha geniş bir ürün yelpazesi sunmak için düşük hacimde yüksek ürün karışımları üretmesine olanak tanıyan toplu özelleştirme taleplerini karşılamak üzere tasarlandı. i4H SCARA, i4L hafif işler tipi SCARA robotun yakın zamandaki lansmanını takip ediyor.

i4H, OMRON'un üstün kalitesi ve inovasyonu ile doğrudanilişkili benzersiz tasarım özelliklerine sahiptir. OMRON, OMRON'un doğrudan robot koluna bağlanan EtherCAT modülünü dahil ederek karmaşıkaraçlarıntasarımınıbasitleştirdi. Yeni nesil yerleşik kontrolör teknolojisi, daha az alan ve daha az bakımanlamına gelir. i4H ayrıca, kutudan çıkarçıkmaz dahili olarak interaktif bakımfonksiyonuna sahiptir. i4H SCARA'nın yüksek hızı ve yüksek hassasiyeti, komponentlerin hassas ve güvenle monte edilmesini sağlar.

OMRON'un Endüstriyel Otomasyon Şirketi Robotik İşGeliştirme Projesi Kıdemli Genel Müdürü Motohiro Yamanishi, "Bugünün küresel ekonomisinde, COVID-19'un etkisi yadsınamaz. Tüm fabrika operasyonlarınakatı sosyal mesafe gereksinimleri ve emniyet protokolleri eklemiştir.Özelleştirilmişbir üretim hattına duyulan ihtiyaç artık her zamankinden daha önemli. i4H, çalışanların sosyal olarak uzaklaşmasına ve diğer görevlere odaklanmasına izin verirken işakışınıotomatikleştirmede önemli bir rol oynuyor." diyor.

Üretim endüstrileri için önde gelen robot ve emniyet çözümleri sağlayıcısı ve OMRON'un Endüstriyel Otomasyon Biriminin bir parçası olan OMRON Robotics and Safety Technologies, Inc. Başkanı ve CEO'su Tom Mathias, "OMRON'un i4H SCARA robotu, günün her saati hızlı ve hassas olunmasıgereken ağır yüklerle uğraşırken güvenilirlik ihtiyacınıkarşılıyor. i4H, yiyecek ve içecek endüstrisinde paletleme ve makine yükleme gibi uygulamalar söz konusu olduğunda üretim hattına ideal bir eklemedir." diyor.

i4H SCARA'nın öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlar:

Daha fazla yük kapasitesi: OMRON i4H SCARA, 15 kg'a kadar ağır yükleri kaldırabilir. Bu daha ağır yükler, makine yükleme/boşaltma, paletleme ve alma/yerleştirme gibi uygulamalarda kritik öneme sahiptir. i4H; otomotiv, yiyecek/içecek ve tüketici endüstrilerindeki şirketler için idealdir.

Mevcut üretim hatlarına sorunsuz entegrasyon: OMRON'un EtherCAT bağlantısı, diğer otomasyon cihazları arasında senkronizasyonu mümkün kılar. Bu durum, yüksek doğruluk ve zorlu iş hacmi gerektiren gelişmiş montaj, yerleştirme ve montaj işlemlerinin yanı sıra görsel entegrasyonla kalite kontrolü sağlamayı kolaylaştırır. Ek olarak, i4H herhangi bir çalışma hücresine uyacak geniş bir konfigürasyon yelpazesinde mevcuttur.

Çalışma süresini en üst düzeye çıkarın: Kullanıcılar, en iyi dahili interaktif bakım özelliklerini kullanarak planlanmamış duruş sürelerini kontrol edebilir ve önleyebilir. Sorun gidermeyi basitleştirmek için ilk yerleşik ekranla birlikte gelir. i4H, dünyanın ilk durum ışığı göstergesine sahiptir. Kullanıcı, sadece robot üzerinde görüntülenen rengi gözlemleyerek uygun işlemi yapabilir.

Ek özellikler şu şekildedir:

  • 15 kg maksimum taşıma kapasitesi
  • 650 mm, 750 mm ve 850 mm erişim seçeneği
  • Standart 210 mm veya 410 mm uzunluğunda bir mil seçeneği
  • Üç model de zemine ve duvara* monte edilebilir veya tavan için ters çevrilebilir
  • EtherCAT ve Ethernet* destekli programlama
  • Dünyanın ilk durum ışığı göstergeleri
  • İnteraktif bakım özellikleri**
*2021 Yaz sürümü

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin