Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON Yeni Nesil i4L SCARA Robot Serisini lanse ediyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON Yeni Nesil i4L SCARA Robot Serisini lanse ediyor

i4L SCARA, hafif işler için SCARA pazarında rekabetçi fiyatıyla güçlü performans sunarak çıtayı yukarıya taşıyor.

OMRON'un yeni i4L SCARA modeli, mümkün olan en düşük toplam sahip olma maliyetiyle güçlü performans sunan kompakt bir robot. i4L, sınıfına kıyasla üst düzey ölçeklenebilirlik, önleyici bakım, entegrasyon esnekliği ve kalite sunuyor.

Kompakt ve az yer kaplayan tasarımı sayesinde kurulumu kolay ve ek donanım ya da braket gerektirmeden masaya veya duvara monte edilebiliyor. Kompakt yapısı ve esnek programlama özelliğiyle i4L, dijital montaj dahil çok çeşitli robot uygulamaları için ideal çözüm.

i4L, tabanındaki benzersiz Ethernet bağlantısı ile kolay entegrasyon sağlarken etkileşimli bakım alarmları ve RGB tavan ışığı sayesinde maksimum çalışma süresi sunuyor. Durum ışığı, sorunları daha hızlı ve daha verimli şekilde tanılamaya yardımcı olarak ömür döngüsünün her aşamasında ürünün sunduğu değeri en üst düzeye çıkarıyor. Yüksek hızlı tekrarlanabilir uygulamalar için ideal ve 350, 450 ve 550 mm erişimli üç çalışma alanı seçeneğiyle birlikte geliyor.

OMRON'un Endüstriyel Otomasyon Şirketi Robotik İş Geliştirme Projesi Kıdemli Genel Müdürü Motohiro Yamanishi, "OMRON, müşterilerin robot teknolojilerimizle gelişmiş ve esnek bir üretim ortamı gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için sayısız kaynak yatırımı yaptı" diyor ve ekliyor: "Müşterilerimize uygun bir fiyata rekabetçi performans ve güvenilirlik sunan yeni i4L SCARA robotu, bu girişimi bir adım daha ileri taşımada kilit rol oynayacak. i4L SCARA malzeme taşıma işlemlerini güvenli bir şekilde otomatikleştiriyor. Bu alan aynı zamanda, iş gücü sıkıntısı sorunlarının üstesinden gelmenin yanı sıra koronavirüsün küresel yayılımının beraberinde getirdiği riskleri yönetmek için de bir yöntem olarak, dünya genelinde endüstriyel robotlarla beraber hızla geliştiriliyor."

OMRON Robotics and Safety Technologies Başkanı ve CEO'su Tom Mathias, "Hızlı üretim ortamları hız ve esneklik gerektirir. OMRON'un i4L SCARA robotu, insanlarla aynı çalışma ortamında günde 24 saat yorulmadan, zamanında ve güvenli bir şekilde çalışabildiği için şirketlerin bu sorunu çözmelerine yardımcı olabilir" diye ekliyor.

OMRON’S  i4L SCARA Robot Series
  • OMRON’S  i4L SCARA Robot Series

    OMRON’S i4L SCARA Robot Series

    Introducing OMRON’s next generation I4-L Scara Robot Series The i4L is a compact SCARA robot which offers strong performance at the lowest cost of ownership. Simple integration with compact design, easy wall or table mounting and unique Ethernet or EtherCAT connectivity in the base. Maximize uptime by means of interactive maintenance alarms and an RGB dome light. Gain significantly greater performance for the lowest total cost of ownership. The i4L’s speed, inertia, and repeatability offer advance features providing the best performance necessary for your application. Learn more here:

    02:33

i4L SCARA'nın öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlar:

  • Kolay entegrasyon: i4L, kompakt ve az yer kaplayan tasarımıyla kolay entegrasyon sunar. Yatay (masaya monte) veya dikey (duvara monte) montaj, ek adaptör veya braket olmadan yapılabilir. Kablo bağlantıları, montaj yüzeyinden çıkacak veya montaj yüzeyine paralel olacak şekilde düzenlenebilir.
  • Maksimum çalışma süresi: i4L, daha hızlı sorun tanılama sayesinde çalışma süresini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Benzersiz ve son derece görünür çok renkli LED tavan ışığı, kestirimci bakım olanağı sunar ve robotun durumunu kolayca görebilmenizi sağlar.
  • Performans: i4L, bir hafif hizmet tipi SCARA robotuna göre yüksek ataletli hareket ve tekrarlanabilirlik sunarak ihtiyaç duyduğunuz yüksek performansı sağlar. Birden fazla robot dağıtırken basit entegrasyon ve senkronizasyon sayesinde kurulum karmaşıklığını ve programlama süresini azaltır.
  • Üretkenlik: OMRON, standart SCARA robotunu iş yerinde daha fazla üretkenlik için bir üst seviyeye taşıdı. i4L'nin hızı, malzeme taşımayı hızlandırmaya ve malzeme maliyetlerini azaltmaya yardımcı olurken insan kaynaklarını da üretkenliği en üst düzeye çıkaran diğer görevler için serbest bırakır.

Ek özellikler şu şekilde:

  • 5 kg maksimum taşıma kapasitesi
  • 350 mm, 450 mm ve 550 mm erişim seçeneği
  • 350 mm/450 mm için ağırlık = 15 kg
  • 550 mm (180 mm Mil) için ağırlık = 16,38 kg
  • 550 mm (350 mm Mil) için ağırlık = 16,52 kg

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin