Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, Digimarc kod çözme özelliğini FH görsel denetim sistemine ve FHV7 akıllı kameraya entegre ediyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, Digimarc kod çözme özelliğini FH görsel denetim sistemine ve FHV7 akıllı kameraya entegre ediyor

Endüstriyel otomasyonda dijital ürün tanımlamasını dijital filigranlarla modernize etmek.

Endüstriyel otomasyonda küresel lider olan OMRON, FH Görsel Denetim Sistemi ve FHV7 Akıllı Kamera için bir yazılım güncellemesi duyurdu. Bu güncelleme, OMRON'un tüketici ürünleri sektöründeki müşterilerine isteğe bağlı bir Digimarc lisansı sunarak makine görsel denetim serisinin özelliklerini iyileştirir ve dijital filigranlarla dijital ürün tanımlamasının modernize edilmesini sağlar.

OMRON ve Digimarc arasındaki iş birliği, pazara dijital filigran kod çözme için gelişmiş bir endüstriyel otomasyon çözümü getiriyor. Bu özellik artık OMRON'un FH makine görsel denetim sisteminde ve FHV7 akıllı kameralarında mevcuttur ve yüksek hızlarda doğru paketleme kullanımını sağlamak için sektörde yeni bir standart belirler. Dakikada 2000'den fazla parça işleyebilme özelliği sayesinde üretim süreçlerinde verimliliği artırır.

Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center
  • Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center

    Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center

    We have integrated Digimarc's Digital Watermark technology into our vision system, empowering it to effortlessly detect digital watermarks invisible to the human eye. They are easily identifiable by the camera without special illumination. This ensures traceability, enhances customer safety, facilities product identification in recycling plants and serves as a defense against counterfeiting. Discover more:

    01:08

Temel Özellikler ve Avantajlar:

Gelişmiş algılama hassasiyeti: Dijital filigranların entegrasyonu, özellikle rotasyonun değişkenlik gösterdiği silindirik veya tek tip olmayan ürünlerde benzersiz kod çözme verimliliği sağlar. Bu teknoloji, esnek malzemeler ve film de dahil olmak üzere tüm paketleme türlerinde neredeyse mükemmel %99,9'luk okuma hızları sunar.

Yüksek iş hacmi: Tüm kod çözme süreci, tetikleme sinyalinden çıkışa kadar yaklaşık 30 milisaniye içinde tamamlanır. Bu hızlı işleme özelliği, dünyanın en hızlı üretim hatlarından bazılarına entegrasyon için idealdir.

Esnek kamera entegrasyonu: Bu özellik, birden fazla kameranın asenkron tetikleme ile FH Görsel Denetim Sistemine bağlanmasını sağlar. Bu esneklik, sistemin çeşitli üretim hatlarına veya aşamalarına kurulmasını mümkün kılar.

Sağlam yedeklemek: Dijital filigran bilgileri paketleme yüzeyi boyunca fazladan kodlanır ve paketlemenin bir parçası hasar görmüş veya okunaksız olsa bile güvenilir kod çözme olanağı sağlar.

Kapsamlı denetim türleri: Digimarc kod çözme özelliğine ek olarak güncellenen FH serisi; tarih kodunun olup olmaması, kapak eşmerkezliliği, kalite denetimi ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli denetim türlerini destekler.

Eksiksiz görsel denetim araçları paketi: Ürün yazılımı güncellemesi, FH ve FHV7 serilerinin özelliklerini geliştirerek 1B/2B barkod okuma, OCR, desen eşleştirme ve kusur denetimini destekler. Bu araçlar, belirli uygulama ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek birlikte veya ayrı olarak kullanılabilir.

Bu güncelleme yalnızca FH serisinin özelliklerini genişletmekle kalmaz, aynı zamanda OMRON'un inovasyona olan bağlılığını ve otomasyon sektöründeki liderliğini de pekiştirir. Kalite güvencesini ve verimliliğini artırmak isteyen tüketici ürünleri üreticileri, yeni özellikleri operasyonları için değerli bir katkı olarak görecektir.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin