Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, cobot paletleme çözümünü piyasaya sürüyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, cobot paletleme çözümünü piyasaya sürüyor

OMRON'un makine kontrolöründeki yeni Paletleme Fonksiyon Bloku, çeşitli palet modellerinin hızlı ve kolay bir şekilde kurulmasını sağlar.

OMRON, kolaboratif robotlar için daha esnek üretim süreçlerine yönelik ihtiyacı karşılarken programlama süresini azaltan yeni bir paletleme çözümünü piyasaya sürdü. PLC tabanlı cobot paletleme çözümü, özel bir Paletleme Fonksiyon Bloku ile donatılmış OMRON NX1 serisi modüler makine kontrolöründe oluşturulmuştur.

Kolaboratif robotları içeren paletleme çözümleri, küçük alanlara sığabilir ve ek emniyet çitleri olmadan insanlarla yan yana güvenli bir şekilde çalışabilir, aynı zamanda operatörleri ağır kaldırma görevlerinden ve tekrarlanan görevlerden kurtarır. Bu nedenle cobot paletleyiciler, birçok sektörde ve hat sonu uygulamalarda giderek daha popüler hale gelmiştir. OMRON, bu uygulamaların programlanmasını basitleştirmek ve hızlandırmak için yeni bir cobot paletleme çözümünü piyasaya sürdü.

Benzersiz bir fonksiyon blokuyla OMRON'un NX makine kontrolörü üzerine inşa edilen çözümün temel işlevleri arasında hızlı palet modeli tanımı, eğitim yoluyla kolay adım adım kurulum ve kalibrasyonun yanı sıra kapsamlı bir üretim gösterge panosu yer alır. Çözümün esnekliği, ek işlevlerin kolayca genişletilmesini ve entegre edilmesini sağlar. NX makine kontrolörü doğrudan cobot kontrolörüyle haberleşir ve tutucu, sütun, konveyör bandı, emniyet komponentleri, sensörler ve servo motorlar gibi paletleme çözümleri için gereken çeşitli giriş ve çıkış cihazlarını ve araçlarını sorunsuz bir şekilde yönetir. Bu, sıralama işleminin tamamının PLC'den yapılmasını sağlar. Çözüm, çalışma için insan makine arayüzüne bağlanabilir.

OMRON Europe Sabit ve Kolaboratif Robot Ürün Pazarlama Müdürü Fernando Vaquerizo şöyle diyor: "Günümüzde paletleme uygulamalarında karşılaşılan en büyük zorluklardan biri, çeşitli palet modeli türlerinin programlanmasında karşılaşılan karmaşıklıktır. Bu çözüm programlama süresini önemli ölçüde kısaltmakta ve operatörlerin değişiklik yapmasını kolaylaştırmaktadır." Vaquerizo sözlerini şu şekilde tamamlıyor: "Barselona'daki Otomasyon Merkezimizle birlikte geliştirilen bu çözüm için çok heyecanlıyım. Mühendislerimizin yıllardır biriktirdiği kapsamlı uygulama deneyiminden en iyi şekilde yararlandık."

Quick and easy setup and control with OMRON Palletizer solution for cobots
  • Quick and easy setup and control with OMRON Palletizer solution for cobots

    Quick and easy setup and control with OMRON Palletizer solution for cobots

    OMRON's palletizing solution for collaborative robots responds to the need for more flexible production processes and reduces programming time. The PLC-based cobot palletizing solution is created on OMRON’s NX1 series modular machine controller that is equipped with a specialized Palletizing Function Block. Palletizing solutions with collaborative robots can fit into small spaces and work safely side by side with people, without additional safety fencing, whilst relieving operators from heavy lifting and repetitive tasks. Cobot palletizers have become more and more popular in many industries and end-of-line applications. To simplify and to speed up the programming of these applications, OMRON has launched a new cobot palletizing solution. The NX machine controller communicates directly with the cobot controller, and seamlessly handles the various input and output devices and tools needed for a palletizing solution, such as a gripper, pillar, conveyor belt, safety components, sensors, and servo motors. This enables the complete sequencing to be performed from the PLC. The solution can be connected to a human machine interface for operation. Discover more:

    03:03

Çözümün ana özellikleri ve avantajları arasında şunlar yer alır:

  • Çözümün tamamının güvenilir bir şekilde kontrol edilmesi
  • Mühendislik maliyetlerini azaltan esneklik ve kurulum hızı
  • Sihirbaz tabanlı arayüz sayesinde kolay programlama
  • Palet modeli tanımı ve normal paletler için otomatik hesaplamanın yanı sıra talimat yönetim komutları sayesinde hızlı ve kolay değişiklik imkanı
  • Süreç genel görünümü gösterge panosu ve endüstriyel üretimdeki robotların izlenmesi
  • Yeni OMRON TM20 kolaboratif robot ile 20 kg'a kadar yük kapasitesi
Cobot paletleme çözümü hakkında daha fazla bilgi edinin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin