Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Beyaz Eşya ve Yan Sanayi sektörü ile BEYSAD BE4 Zirvesi’nde buluştuk

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Beyaz Eşya ve Yan Sanayi sektörü ile BEYSAD BE4 Zirvesi’nde buluştuk

Türkiye ihracatında önemli payı olan ve tüm dünyada lider olarak temsil eden Beyaz Eşya ve Yan Sanayi sektörü, 23 Kasım’da Özyeğin Üniversitesi Reşat Aytaç Oditoryumu’nda bu yıl ikincisi düzenlenen BEYSAD BE4 Beyaz Eşya ve Yan Sanayii 4.0 Zirve’sinde bir araya geldi. Biz de OMRON olarak, bu organizasyonda sponsor olarak bulunmaktan mutluluk duyduk.

Türkiye’de büyük bir heyecanla başlamış ve devam eden Sanayi 4.0 hareketinin Beyaz Eşya ve Yan Sanayi tarafını oluşturmak adına BEYSAD tarafından düzenlenen organizasyonda, sektörün tüm paydaşları ana sanayi temsilcisi konuşmacıları dinleme fırsatı buldu. Aynı zamanda robotik, otomasyon ve yazılım firmalarının sunumları ve fuaye alanındaki standları vasıtasıyla Sanayide Dijital Dönüşüm hakkında bilgi edindiler.

beysad newssinglemob peop

OMRON olarak standımızda üretime inovasyon getiren entegre robotik otomasyon çözümlerimizi sergileme fırsatı bulurken, OMRON Türkiye Pazarlama Müdürü Nurcan Konak da toplantı programı içinde bir sunum gerçekleştirdi.

beysad newspri tr event

OMRON'un “innovative-Automation” adını verdiği otomasyonda inovasyon konseptine dayalı 3 temel ilkesi (Entegre, Akıllı ve İnteraktif), üretim dijitalleştirmesinde uzmanlaşmak için gereken tüm temel yetkinliği ve birlikte çalışılabilir çözümleri belirtiyor. Müşterilerinin bu hızla büyüyen global fırsattan yararlanmasına yardımcı oluyor. Endüstri 4.0'a dönüşüm, tüm paydaşların birlikte seyahat ettiği bir yolculuk ve bu yolculukta OMRON, geleceğin Bağlantılı, Kolaboratif ve Akıllı fabrikalarına dönüşümün nasıl destekleneceğini gösteriyor.

beysad newspri tr peop

"innovative-Automation!" hakkında

Endüstriyel otomasyon alanında lider olan OMRON, görüntü işleme sensörleri ve diğer giriş cihazlarından, servo motorlar gibi çeşitli kontrol cihazları ve çıkış cihazları ile çeşitli emniyet cihazları ve endüstriyel robotlara kadar, kontrol komponentleri ve ekipmanları alanında çok çeşitli ürün gruplarına sahip. OMRON, bu cihazları yazılım yoluyla birleştirerek dünya genelindeki üreticiler için eşsiz ve son derece etkili otomasyon çözümleri geliştiriyor. Geliştirdiği ileri teknolojileri ve kapsamlı cihaz çeşitliliğini temel alan "innovative-Automation!" adlı stratejik konsept, inovasyonun üç temel öğesinden oluşmaktadır: "Entegre" (Kontrol evrimi), "Akıllı" (Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile geliştirilen akıllı sistemler) ve "İnteraktif" (İnsanlar ve makineler arasında yeni bir uyum). Omron, bu konsepti hayata geçirerek üretim alanlarına inovasyon getirmek için var gücüyle çalışıyor.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin